El-biler

Kontakt os

Sperto er blevet til Norlys

I Norlys er man i fuld gang med at skabe et åbent, landsdækkende ladenetværk, så det bliver nemmere at være elbilist i Danmark. Derfor har Norlys opkøbt Sperto.

Jeres løsning fortsætter som hidtil

Skiftet fra Sperto til Norlys betyder ikke noget for den løsning, I har i dag. Den fortsætter som udgangspunkt helt, som den plejer.

Ny kundesupport

Fremover skal I kontakte Norlys kundesupport, hvis I har brug for hjælp. De dygtige servicemedarbejdere sidder klar ved telefonen på 87101540

 

Åbningstiderne er pt:

Mandag-onsdag kl. 08.00-16.00

Torsdag kl. 08.00-16.30

Fredag kl. 08.00-15.30

Vi oplever i øjeblikket en energikrise i Europa.

Prisen på el – der handles på elbørsen Nordpool – er steget med flere hundrede procent i årets løb. Sperto har afbødet disse prisstigninger for kunderne hidtil. Det kan vi desværre ikke fortsætte med.

Vi har derfor justeret prisen pr. dags dato på offentlig opladning med + kr. 1/kWh. Dermed kommer det til at koste kr. 3,50/kWh at benytte langt de fleste ladestandere, som Sperto driver i offentligheden eller på privat område med adgang for gæster. På enkelte standere (primært lynladere) bliver prisen dog kr. 4,50/kWh. Det er stadig landets laveste pris for lynladning uden oprettelse eller abonnement!

For kunder med Sperto-kort/brik, der benytter standere på arbejdspladsen og/eller i boligforeningen, stiger prisen også med kr. 1/kWh. Det er i forhold til den særlige pris, der gælder i henhold vil vores individuelle aftale med jeres organisation. Den prisstigning gælder dog først fra 1. januar 2022. Slutkunderne med Sperto-kort/brik får også direkte besked.

Vi er kede af, at vi er nødt til at ændre priser. Men vi håber, at vores partnere og elbilisterne har forståelse for, at vi er nødt til at lade vedvarende prisændringer på elbørsen slå igennem. Kun således kan vi fortsat drive og udbygge et økonomisk bæredygtigt ladenet i offentligheden, hos virksomhederne og i boligorganisationerne. Vi forventer dog, at elprisen vil normalisere og stabilisere sig i løbet af første halvår 2022. Når det sker, vil vi justere priserne igen.

Følg venligst med på vores hjemmeside for yderligere information om priser på opladning i Spertos offentlige net: https://www.sperto.dk/opladning/priser-paa-offentlig-opladning/

Kære beboere.
Der er nu op sat 3 Elbil/Plugin hybrid ladestandere i afdeling AAB45, hver ladestander kan oplade 2 biler ad gangen, det vil sige at vi har 6 parkeringspladser som kun må bruges til Elbiler og Plugin Hybrid biler.

Det vil sige at almindelige Benzin og Diesel biler ikke må holde på de pladser mere, hvis en benzin eller Diesel bil holder på pladsen, vil det med fører en parkeringsafgift, det er Q Park der tjekker det.
Pladserne er tydeligt markeret med Skilte og markeringer på asfalten, så der ikke er nogen misforståelser.

Placeringen af pladserne valgt i forhold til, hvor det var muligt at kunne trække nok strøm fra, og hvor det var billigst at trække kabler fra eksisterende eltavler.
Standerne er med 2 udtag på hver. Hvert udtag lader med 11 kilowatt, det svarer til, at man lader med ca. 50 km per time.

Vi har valgt at bruge Lade stationer fra et firma der hedder Sperto.
Du kan finde mere information her http://www.sperto.dk/opladning/kollektiv-opladning/

Elbiler eller Plugin Hybrid biler der holder på pladserne,  skal være tilsluttet en lade stationen.
Hvis du har en gæst, med en Elbil eller plugin hybrid bil
Kan de holde på pladserne med et gyldigt gæsteparkeringskort
som er korrekt udfyldt, I bilens forrude.

Der er på nuværende tidspunkt ikke sat tidsbegrænsninger
På de nye Elbil pladser, da vi er nogen af de første i den
almene sektor, der har fået installeret ladestandere,
så vi gør vores bedste, for at få det til virke.

Med Venlig Hilsen
Afdelingsbestyrelsen AAB 45

Skriv til os

+45 23 66 14 94