Opsigelse og fraflytning

Kontakt os

Når du skal fraflytte din bolig, er der en række aktiviteter der skal løbe af stablen. Som det første skal din bolig opsiges.

Sådan siger du din bolig op AAB.dk

AAB opsigelses blanket.

Når du flytter, skal du opsige din bolig skriftligt til os – også hvis du skal flytte til en anden bolig i Boligforeningen AAB. Vær opmærksom på, at AAB udelukkende har boliger i Storkøbenhavn. For at sikre dig den bedst mulige fraflytning anbefaler vi, at du opsiger din bolig via NemID eller bruger opsigelsesblanketten, så AAB får de nødvendige oplysninger.

Tre måneders opsigelse

Når du opsiger din bolig, har du tre måneders opsigelse til den 1. eller 15. i en måned. Hvis din opsigelse for eksempel skal gælde fra den 1. april, skal du opsige din bolig senest den 1. januar.

Hvis du i dette eksempel overskrider fristen og først indgiver opsigelsen den 2. januar, gælder opsigelsen først fra den 15. april.

Opsigelsesvarslet er gældende fra den dato, opsigelsen modtages hos os. Vil du være helt sikker på, at vi modtager din opsigelse rettidigt, kan du sende den på mail til udlejning@aab.dk.

Opsigelsen skal altid have en gyldig underskrift, uanset hvordan du vælger at aflevere den.

Fremvisning af din bolig

Du skal selv stå for at fremvise din bolig til de næste ansøgere på ventelisten.

Udover at fremvisningen er lovpligtig, er ansøgerne spændte på at se den bolig, de har fået tilbudt. Det er en vigtig forudsætning for, at de kan sige ja eller nej til boligtilbuddet. Det er derfor vigtigt, at du fremviser din boligen i forbindelse med din opsigelse.

Samtidig med at AAB sender dig en bekræftelse på, at vi har modtaget din opsigelse, vil du blive oplyst om et tidspunkt for fremvisning. Fremvisningstidspunktet vil typisk ligge 2-4 uger efter, at vi har modtaget din opsigelse.

 

Skriv til os

+45 23 66 14 94